Al onze (vlees)specials zijn eigen fabrikaat! Hieronder vind u een greep uit ons assortiment, waarvan het grootste deel altijd standaard aanwezig is in onze toonbank, maar wij wisselen ook heel vaak met wekelijks nieuwe specials, waarvan wij een groot deel zelf “uitgevonden” hebben! Heeft u een keer zin in een bepaalde special, en kunt u hem niet vinden in onze toonbank, vraag er gerust om, dan maken wij het direkt voor u. Want één van onze grootste specialiteiten is onze service, “u vraagt… wij maken”
Graangevoerde Zuid-Amerikaanse Rib eye
Heerlijk steak met een echte smaak.
Iberico rack
van het Spaanse Pata Negra varken.
Roll du bretagne
een mals rosbieflapje gevuld met oude kaas, parmaham, spinazie, bosui en een heerlijke kruidenbotermarinade.
2 x 3 min. zachtjes bakken
Entre côte a la minute
Licht pittig gemarineerd dun entre cote lapje.
2 x 1,5 min. bakken
Gem. Rib-eye
Een botermalse rib-eye met een milde marinade.
2 x 2,5 min. bakken
Haas op stok
Gem. varkenhaas gevuld met zongedroogde tomaatjes, omwikkeld met ontbijtspek, in medaillons gesneden, 3 stuks op een stokje.
2 x 4 min. bakken
Italiaanse spies
Italiaans gekruid rundergehakt, omwikkeld met ontbijtspek. in medaillons gesneden, 3 stuks op een stokje.
2 x 5 min. bakken
Muiderslotje
Een botermalse biefstuk gevuld met ons eigen mengsel van een echte kruidenroomboter en een kruidenkaas. De buitenkant is licht bestrooid met pampa-pepertjes.
2 x 2,5 min. zachtjes bakken
Toreador
Een look a like van het muiderslotje, de vulling is aangevuld met Zongedroogde tomaatjes en knoflook, mooi rood gemarineerd.
2 x 2,5 min. zachtjes bakken
Kip cordon bleu
Een mals kipfiletje gevuld met ham en kaas. de buitenkant is lekker gepaneerd.
2 x 7,5 min. zachtjes bakken
Runder cordon bleu
Een opgerold mals rosbieflapje, gevuld met ham en kaas.
2 x 3 min. zachtjes bakken
Varkens cordon bleu
v. filetlapje gevuld met ham en kaas, licht gepaneerd.
2 x 6,5 min. zachtjes bakken
Cordon bleu vink
2 dunne speklapjes met ingevouwen ham en kaas met lekkere kruiden erover.
2 x 6,5 min. zachtjes bakken
Mini runder rollade
Een kleine 1 persoons rollade, gemaakt van uitsluitend mals vlees, lekker gekruid.
2 x 3 min. bakken
Saltim bocca
Een met knoflookmarinade gemarineerde kalfs-schnitzel, met parmaham en salie erop, mmmmmmmm.
2 x 1 min. bakken
Quatro vink
Gekruid runder gehakt omwikkeld met malse rosbieflapjes. in kleine medaillons gesneden, 4 aan een stokje, gemarineerd.
2 x 5,5 min. bakken
Pepersteaks
Botermalse gemarineerde biefstukjes met 4 seizoenenpepertjes.
2 x 2 min. bakken
Argentijnse kotelet
Een malse schouderkarbonade met een klassieke marinade en bestrooid met echte argentijnse kruiden, superlekker!!!
10-15 min. zacht bakken
Thaise kipreepjes
Zachte reepjes kipfilet met een thaise marinade, vermengd met diverse lekker groenten.
Roerbakken
Biefstukreepjes
Botermalse reepjes biefstuk met een knoflookmarinade, aangevuld met stukjes lente-ui.
Roerbakken
Tortilla's
Gevuld met lekker gekruid rundergehakt. Bestrooid met lekkere kruiden en geraspte kaas. Een tortilla in stukjes als snack, of geheel als maaltijd.
Oven: 15 min. op 180 gr.
Broodje Bali
Een witte pistolet gevuld met langzaam gegaarde kippedijen, vermengd met komkommer, puntpaprika en prei. Vermeng in een Indonesische saus. Afgewerkt met verse peterselie.
Oven: 15-20 min. Op 160 gr.
Gevulde stokbroodje
Een ingesneden petit pain, gevuld met stroganoff-rundergehakt, belegd met ontbijtspek, kaas en italiaanse kruiden.
Oven: 20 min. op 150 gr.
Kip-loempia
Verse loempia’s rijkelijk gevuld met veel kip en knapperige groenten.
(Frituur of) Oven: 15 min. op 180 gr.
Kant en klare sudderlapjes
(uitleg: zie de tip van Wim)
Juspan of magnetron
Snackbroodje shoarma
Het lekkerste snackbroodje van Nederland: Stokbroodje Shoarma! Een heerlijk stokbroodje gevuld met gegaard v. Shaoarmavlees, en afgewerkt met een klein beetje geraspte kaas, en 2 lekkere sausjes er overheen.
15 minuten in de oven op 150 gr. C. en smullen maar!
Grill-kippen, kippenpoten, drumsticks, tv. sticks grillworst, spare-ribs, gehaktballen, enz. enz.
Daarnaast bieden we een keur aan (zelfgemaakte) vleeswaren. Uiteraard hebben we ook buitenlandse specialiteiten in huis. Wat denkt u van de echte Patanagra ham, of de echte parmaham. Voorgesneden, vers van het mes, of al belegd op een broodje. De keuze is aan u.