W. Koelewijn, Keurslager

Arteflame

geeft een totaal nieuwe dimensie aan Outdoor Cooking!

Gezelligheid, functionaliteit en schoonheid gecombineerd in één product. Samen genieten van (plaat)grillen, bakken, koken en een sfeervuur welke
tevens als uitstekende terrashaard functioneert. ARTEFLAME is het hele jaar rond te gebruiken en is een product waarop je complete maaltijden kunt bereiden.

De romp van de ARTEFLAME is vervaardigd van een weervast materiaal welke zicht kenmerkt door een roestkleur. {Corten staal) Deze roestlaag
(corrosie) gaat verdere aantasting van het staal tegen waardoor het product probleemloos buiten kan blijven staan en generaties lang zal meegaan. De bakplaat, welke vervaardigd is van edelstaal, is zeer
onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken. De ARTEFLAME is werkzaam op hout en houtskool.

De vernieuwde ARTEFLAME ONE AIR serie heeft aan de onderkant van de romp een luchtschuif zodat de temperatuur beter geregeld kan worden en de rookafgifte wordt verminderd.

ARTEFLAME is een functioneel kunstobject voor mensen die passie hebben voor lekker eten en gezellig tafelen!

Catering op locatie

Barbecue workshop

                       

Arteflame/Big Green Egg • Party of Workshop op locatie

Het is ook mogelijk om bij u thuis of op uw bedrijf een Arteflame en/of Big Green Egg party workshop te organiseren. De samenstelling van het menu en alles wat er bij hoort doen we in nauw overleg met u. De prijs is afhankelijk van uw wensen. 

Dennis is onze Grillmaster, heeft u vragen? Hij heeft het antwoord. Graag maakt hij een afspraak met u om alles te bespreken en alle mogelijkheden door te spreken.

Op onze website kunt u een impressie te zien van een Big Green Egg Party.

Mocht u interesse hebben in Arteflame of Big Green Egg dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk het officiële verkooppunt van Huizen en omstreken!

W. Koelewijn, Keurslager

Kerkstraat 20-22
1271RL Huizen
0355254217

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten