W. Koelewijn, Keurslager

Big Green Egg

Een Big Green Egg is een BBQ met onbeperkte culinaire mogelijkheden. Er is (bijna) niets dat de Big Green Egg niet kan. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking... Van mooi gegrild, sappig vlees tot zacht gegaarde en gerookte zalm. En van knapperig brood tot de heerlijke desserts.

Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunnen we de temperatuur tot op de 5 graden nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes.
Onze Big Green Egg’s staan bij ons voor de winkel! En daar bereiden we dagelijks lekkere en mooie producten op, die we in de winkel verkopen, laat u verrassen! 

Big Green Egg Party op locatie

Het is ook mogelijk om bij u thuis of op uw bedrijf een Big Green Egg party te organiseren. De samenstelling van het menu en alles wat er bij hoort doen we in nauw overleg met u. De prijs is afhankelijk van uw wensen. Dennis is onze Big Green Egg grillmaster, heeft u vragen? Hij heeft het antwoord.

Graag maakt hij een afspraak met u om alles te bespreken en alle mogelijkheden door te spreken. Op onze website kunt u een impressie te zien van een Big Green Egg Party. 

Big Green Egg Workshop, per inschrijving

Ieder jaar organiseren we een aantal workshops waarvoor u zich kunt inschrijven
De voorlopige data’s voor het jaar 2017 zijn:  21 juni   en 20 sept.
Meer informatie hierover op de facebook pagina: Keurslager Koelewijn bericht van datum 2 mei 2017   

Workshop op uw locatie

Ook is het mogelijk om een workshop op uw locatie te organiseren voor uw eigen besloten gezelschap, in overleg met u wordt het thema bepaald, de prijs is afhankelijk van uw gekozen thema en het aantal workshop-deelnemers. Voor meer informatie: neem contact met ons op, en onze Grillmaster Dennis zal alles met u persoonlijk bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.

W. Koelewijn, Keurslager

Kerkstraat 20-22
1271RL Huizen
0355254217

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten