W. Koelewijn, Keurslager

Big Green Egg

Een Big Green Egg is een BBQ met onbeperkte culinaire mogelijkheden. Er is (bijna) niets dat de Big Green Egg niet kan. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking... Van mooi gegrild, sappig vlees tot zacht gegaarde en gerookte zalm. En van knapperig brood tot de heerlijke desserts.

Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunnen we de temperatuur tot op de 5 graden nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes.

Onze Big Green Egg’s staan bij ons voor de winkel! En daar bereiden we dagelijks lekkere en mooie producten op, die we in de winkel verkopen, laat u verrassen! 

Big Green Egg

Arteflame/Big Green Egg • Party of Workshop op locatie

Het is ook mogelijk om bij u thuis of op uw bedrijf een Arteflame en/of Big Green Egg party workshop te organiseren. De samenstelling van het menu en alles wat er bij hoort doen we in nauw overleg met u. De prijs is afhankelijk van uw wensen. 

Dennis is onze Grillmaster, heeft u vragen? Hij heeft het antwoord. Graag maakt hij een afspraak met u om alles te bespreken en alle mogelijkheden door te spreken.

Op onze website kunt u een impressie te zien van een Big Green Egg Party.

Mocht u interesse hebben in Arteflame of Big Green Egg dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk het officiële verkooppunt van Huizen en omstreken!

Catering op locatie

Barbecue workshop

Contact

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.

Barbecue bestellijst

W. Koelewijn, Keurslager

Kerkstraat 20-22
1271RL Huizen
0355254217

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten