W. Koelewijn, Keurslager

Voorgerechten

Rundercarpaccio

Van ossenhaas gesneden.

Portie van 80 gram € 4,25

Apart verkrijgbaar: met mosterd-dille dressing.

Vitello tonato

Gebraden kalfsfricandeau

Portie van 80 gram € 3,25

Apart verkrijgbaar: met tonijnsaus.

Carpaccio van gerookte eendenborstfilet

Portie van 80 gram € 3,95

Apart verkrijgbaar: cranberry-honing saus.

Paté van kalkoen met kastanjes en nootjes

100 gram € 2,98

Bospaddenstoelensoep

1/2 liter € 3,00

Kerstmenu's

Runderrollade in rode wijnsaus

Erg lekker, zacht van smaak, zonder risico en alleen even opwarmen.

Portie van 80 gram € 2,59

Varkenshaas in peper- of champignonroomsaus

Alleen even opwarmen.

100 gram € 2,49

Coq au Vin

Kippendij in rode wijnsaus.
Alleen even opwarmen.

100 gram € 1,99

Varkensrollade in mango chutney

Alleen even opwarmen

100 gram € 2,39

Hazenpeper en/of wild goulash

Alleen even opwarmen

100 gram € 2,58

Mini beenhammetje

Alleen even opwarmen

100 gram € 1,98

Heerlijke rollades

Een rollade van een goed stuk vlees, gevuld met de lekkerste producten, kan niemand weerstanan!

Runderrollade

Een heerlijk malse rollade, te braden als rosbief.

100 gram € 2,48

Apart verkrijgbaar: met rode wijnsaus.

Italiaanse runderrollade

Gevuld met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en basilicum.

100 gram € 2,58

Varkensfilet truffel rollade

Gevuld met ontbijtspek

100 gram € 1,98

Wild en gevogelte

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je een lekker stukje wild of gevogelte kunt serveren, dan adviseren we je om tijdig bij ons jouw bestelling op te geven. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Enkele voorbeelden:
hertenbiefstuk, kalkoen, eendenborstfilet, haas, duif, fazant enz...

 

Uiterste besteldatum: 19-12-2018
Na deze datum in overleg. Onze tip! Hertenhaas

Winter barbecue

De trend op dit moment! Ook in de winter BBQ-en en genieten van heerlijke grote stukken vlees, die langzaam gegaard zijn. Probeer eens een varkensribstuk van de BBQ met sinaasappeljus. Scan de QR-code en bekijk het recept

BBQ vlees

  • Varkensrack
  • Dry Aged cote du boeuf
  • Procureur
  • Buikspek (met of zonder zwoerd)
  • Ribeye boer Ferdinand
  • Entrecote
  • Lamsbout
  • Picanha
  • Bavette
  • Salentein Ribeye
  • Kalfs ribeye
  • Kalfs entrecote

W. Koelewijn, Keurslager

Kerkstraat 20-22
1271RL Huizen
0355254217

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten